23 Οκτωβρίου 2017

Giveaway – Μία τούρτα με ζαχαρόπαστα από τη Liliacakes-Cake Designer

Για όλους εσάς που αγαπάτε τις ζαχαροτεχνίες, σας έχω σήμερα ένα γλυκό giveaway. Σε συνεργασία με τη Lilia από το Liliacakes - Cake Designer, ένας τυχερός/τυχερή μπορεί να κερδίσει μία υπέροχη τούρτα για δώδεκα άτομα, σε σχέδιο και γεύση που θα επιλέξει ο ίδιος/α και σε συνεννόηση με τη Lilia.


Τη δουλειά της Lilia είχα τη χαρά να γευτώ όταν όντας καλεσμένη σε party συμμαθήτριας του γιου μου, η υπέροχη τούρτα της μικρής εορτάζουσας κέρδισε τις εντυπώσεις! Μία τριώροφη τούρτα, με χρυσή κορώνα στην κορυφή, χειροποίητα βρώσιμα λουλούδια, πολλές ανάγλυφες λεπτομέρειες και επιπλέον εύγευστο παντεσπάνι και πλούσια κρέμα. Είναι η τούρτα που βλέπετε στη φωτογραφία που ακολουθεί και που, νομίζω θα συμφωνήσετε, μπορεί να γίνει η πρωταγωνίστρια ενός party.



Ήδη την περίοδο εκείνη ετοίμαζα το party της μεγάλης μου κόρης με θέμα του το paintball (που το γιορτάσαμε σε κλειστό χώρο paintball) και όπως ήταν αναμενόμενο επέλεξα την τούρτα μας από τη Lilia. Αφού μίλησα αρκετά μαζί της για το τι θέλαμε η μικρή κι εγώ, καταλήξαμε στην διώροφη τούρτα που βλέπετε με παντεσπάνι μπανάνας και κρέμα λευκής σοκολάτας – και πραγματικά ήταν από τις πιο όμορφες και εύγεστες τούρτες με ζαχαρόπαστα που έχω δοκιμάσει ποτέ μου!


Το προσκλητήριο για το paintball party μας
Η απίθανη τούρτα μας
Και βέβαια στο party της μικρής μου τον προηγούμενο μήνα, δεν μπορούσα παρά να επιλέξω την τούρτα μας από τα μαγικά χεράκια της Lilia, σε διαφορετικούς συνδυασμούς γεύσεων αυτή τη φορά, ενώ για το party του γιου μου που θα γίνει τον Φεβρουάριο, ήδη από τώρα ψάχνω ιδέες για την τούρτα, αφού έχουμε επιλέξει το θέμα.

Μέσα από τη σελίδα της στο Facebook που παρουσιάζει τις τούρτες αλλά και τα μπισκότα της, μπορείτε να βρείτε πραγματικά έργα τέχνης από ζάχαρη, που πολλές φορές δεν πιστεύει κανείς ότι δεν είναι ψεύτικα αλλά τρώγονται! Κι επιπλέον, οι γεύση τόσο της ζαχαρόπαστάς της όσο και του παντεσπανιού/κρέμας με τους πολλούς και πρωτότυπους συνδυασμούς, απογειώνουν το τελικό αποτέλεσμα κάθε γλυκού.









Τα βήματα για να συμμετέχετε στο giveaway είναι τα παρακάτω:
- Να κάνετε like στη σελίδα του Crafts and me στο Facebook.
- Να κάνετε like στη σελίδα της Lilia το Liliacakes - Cake Designer στο Facebook.
- Να αφήσετε ένα σχόλιο κάτω από τη φωτογραφία του διαγωνισμού που θα βρείτε εδώ.

Αν θέλετε να κοινοποιήσετε το διαγωνισμό για να το μάθουν και οι φίλοι σας, θα χαρούμε πολύ!

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ: 

1. Ο διαγωνισμός ξεκινά σήμερα Δευτέρα 23 Οκτωβρίου και θα διαρκέσει μέχρι τα μεσάνυχτα της Τρίτης 31 Οκτωβρίου.

2. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο οι κάτοικοι Ελλάδας.

3. Μπορείτε να συμμετέχετε με μόνο ένα σχόλιο ανά προφίλ στο Facebook.

4. Ο νικητής θα αναδειχθεί με κλήρωση και μέσω του random.org και το όνομά του θα ανακοινωθεί με update της παρούσας ανάρτησης μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού, την επόμενη μέρα Τετάρτη 1 Νοεμβρίου.

5. Ο νικητής θα ειδοποιηθεί με απάντηση στο σχόλιό του στο Facebook και θα πρέπει να απαντήσει εντός 5 ημερών από τη στιγμή που θα δημοσιευτεί το όνομά του. Σε αντίθετη περίπτωση η κλήρωση επαναλαμβάνεται.

6. Ο νικητής, τόσο για την επιλογή της τούρτας όσο και για την ημερομηνία παραλαβής της, θα συνεννοηθεί απευθείας με τη Lilia, κατόπιν διαθεσιμότητας από πλευράς της για την επιλογή σχεδίου και ημερομηνίας.

Καλή επιτυχία σε όλους!

UPDATE!


Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε και νικήτρια αναδείχτηκε η

Theano Batzogianni!

Συγχαρητήρια στην τυχερή!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ένα σχόλιό σου θα με κάνει πολύ χαρούμενη!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...